Rīgā notikusi dejas shuffle zibakcija jeb flashmob (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Profesionāli dejotāji un apmeklētāji 4. oktobra vakarā Rīgā, tirdzniecības centrā «Galleria Riga» veikuši shuffle flashmob akciju, negaidīti sākot dejot amerikāņu grupas «LMFAO» dziesmas «Party Rock Anthem» pavadījumā.

2. decembrī «Arēnā Rīga» šovu sniegs pēdējo divu gadu pasaules mūzikas hītu autoru dueta «LMFAO» dalībnieks Redfoo ar grupu. Šī koncerta izziņošanu svinot,

fani Latvijā veica akciju, kuras laikā atdarināja populārās grupas deju soļus viņu mūzikas pavadījumā.

Akcija notika «Galleria Riga» 1. stāvā 18:00, tās iniciators aģentūra «magicFIB» akciju īstenoja kopā ar deju studiju «Most Wanted», piedaloties dejotājiem no studijas «Pro-X» un citām, kā arī pārējiem interesentiem. «Most Wanted» sniegs šovu arī 11. oktobrī gaidāmajās «LMFAO» koncerta izziņošanas svinībās jeb preparty klubā «Coyote Fly» Rīgā, Tērbatas ielā 2.

Foto: publicitātes

«LMFAO» popularitāti visā pasaulē iekarojusi ar enerģiskajām dziesmām un deju virziena shuffle popularizēšanu savos mūzikas video, kuri video kanālā Youtube.com skatīti ap miljardu reižu. Klipos grupa piedalās krāsainos tērpos, un tajos, tāpat kā gaidāmajā šovā «Arēnā Rīga», vienmēr parādās dejotājs ar izgaismotu kasti galvā.

Uzstāšanās «Arēnā Rīga» 2. decembrī notiks populārās mūzikas un kultūras festivāla «Pestivals» koncertu sesijas ietvaros. Biļetes sākot ar 16 latiem pieejamas «Biļešu Servisa» tīklā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu