Agilera: «Es esmu resna meitene. Tieciet tam pāri!» (30)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu portāls «Dailymail» vēsta, ka pēc ierakstu studijas vadītāju paustajām bažām par Kristīnas Agileras svaru kārdinošā dziedātāja atzinusi, ka ir resna, un ieteikusi ar šo faktu citiem samierināties.

Mūzikas zvaigzne Kristīna Agilera paziņojusi žurnālam «Billboard», ka 2002. gada albuma «Stripped» izdošanas laikā esot nogurusi būt tieva baltā meitene.

Agilera ir latīņu izcelsmes sieviete un par sevi teic: «Es esmu ekvadoriete, taču cilvēki vieglu prātu norakstīja mani kā tievu, zilacainu balto meiteni.»

«Jau nākamajā reizē, kad mani ieraudzīja ierakstu studijā, es biju masīvāka, tumšāka un ar pīrsingiem,» smējusies piecu «Grammy» balvu ieguvēja.

Agilera atzīst, ka ierakstu studijas vadībai neesot bijis viegli pieņemt šādu faktu. Ierakstu studijas pārstāvji esot pat sasaukuši ārkārtas sapulci, lai risinātu dziedātājas svara pieaugšanas jautājumu, turklāt paziņojuši, ka tas ietekmēšot ļoti daudz cilvēku. Tika paziņots, ka Agileras svara palielināšanās gadījumā cilvēki nepirks viņas ierakstus un neapmeklēs koncertus. «Es biju jauna, tāpēc ātri zaudēju svaru,» par savu paklausību atzinusies dziedātāja.

Šobrīd, kad dziedātāja pieaugusi un kļuvusi prātīgāka, viņa ir gatava cīnīties ar mūzikas industrijas vadību par savu svaru. Strādājot pie sava jaunā albuma «Lotus», kurš pēc neilga laika nāks klajā, viņa paziņojusi: «Jūs strādājat ar resnu meiteni. Apzinieties to un tieciet tam pāri! Dažreiz ir jāatgādina, ka es nepiederu viņiem, tas ir mans ķermenis.»

Pēc 2010. gada albuma «Bionic» izgāšanās Agilera cer uz veiksmīgu atgriešanos ar jauno ierakstu albumu «Lotus». Jauno veikumu dziedātāja raksturojusi, ka jaunās dziesmas prezentē svinības par viņas jauno personību.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu