Pugačova gatavojoties kļūt par māti (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Allas Pugačovas laulība ar Maksimu Galkinu esot laimīga, taču pilnai laimei pietrūkstot bērna. Allai Borisovnai gan ir meita Kristīne, taču Maksimam pagaidām pēcnācēju nav.

Šo tematu pāris centās neapspriest, taču viņu pielūdzējus tas ļoti interesē. Tādēļ primadonna atzinusies: «Jā, es vēlos bērnu. Mums piedāvāja surogātmāti, kas viņu iznēsātu. Visu laiku domāju, vai to ir vērts darīt. Jo - gēni jau būs mūsējie. Esmu dzirdējusi, ka Itālijā ir fantastisks medicīnas centrs. Izraēlā arī...»

Dzīvojot laulībā ar Filipu Kirkorovu, Pugačovai bija vairāki spontānie aborti, kas dziedātājai atņēmuši spēkus. Taču Pugačova esot noskaņota optimistiski un tomēr cer, ka ar surogātmātes palīdzību pasaulē nāks ilgi gaidītais mazulis.

Viņa tam arī aktīvi gatavojas: «Ārsti uzskata, ka man pagaidām klimakss nedraud. Tātad - jācīnās!»

Turklāt «konsultants» šajā jautājumā arī esot: Kirkorovs, kurš kļuvis par dēla un meitas tēvu, labprāt savai bijušajai sievai palīdzēšot kļūt par māti.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu