«Baltijas pērle» sāk biļešu iepriekšpārdošanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / "Baltijas pērle"

Šoruden no 14. līdz 24. septembrim Rīgā notiks starptautiskais kinofestivāls «Baltijas pērle», un «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās var iegāāties abonementus uz dažām festivāla tematiskajām programmām.

Sekojot tradīcijai, programmā ietverti nozīmīgākie no jaunākajiem kinodarbiem, kas sajūsminājuši publiku un žūrijas Kannu, Venēcijas un Berlīnes kinofestivālos 2011. un 2012. gadā, kā arī retrospektīvu parāde. Skatītājiem būs iespēja novērtēt dižākos kinomākslas sasniegumus un baudīt izcilu aktierspēli, ieraudzīt uz lielā ekrāna laikmetu simbolus un filmas, kuras nu jau pieder pasaules kino zelta fondam.

Šogad abonementu sistēma tiek attiecināta uz trim festivāla programmām: «Glamūra klasika», «Veltījums», «Andreja Končalovska filmu retrospektīva».

Piedāvājumā ir vairāku veidu abonementi, kas atšķiras ne tikai ar filmu skaitu, bet arī ar seansu sākuma laiku.

Tiem, kuri ir gatavi doties uz kino jebkurā diennakts laikā, visizdevīgākais variants - abonements «Dienas kinolaunags», kura cena ir Ls 15. Tas ietver 10 biļetes uz filmām, kas tiks demonstrētas Rīgas Kongresu namā darbdienās plkst. 15.00.

Tiem, kuri labprātāk skatās kino vakaros – divu veidu abonements «Kinogardēdis»: Ls 25 – 10 biļetes (1 biļete – Ls 2,50) vai arī Ls 40 – 20 biļetes (1 biļete – Ls 2).

Abonementi uz «Andreja Končalovska filmu retrospektīvu» (Ls 10) dāvā iespēju noskatīties piecas šīs programmas filmas.

KATRĀ ATSEVIŠĶAJĀ KATEGORIJĀ PIEEJAMI TIKAI 100 ABONEMENTI.

Tiks demonstrētas visu filmu pilnās versijas (35 mm kinolentes) oriģinālvalodā ar sinhrono tulkojumu austiņās latviešu un krievu valodā.

Uzmanību!

Detalizēta informācija par festivāla «Baltijas pērle» programmām, abonementu izmantošanu un īpašajiem kinoseansiem izvietota festivāla interneta vietnē www.balticpearl.lv. Abonementus var iegādāties tikai «Biļešu servisa» kasēs – www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu