Noslēdzies festivāls «Dirty Drama IV»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 2. līdz 5. augustam notika starptautiskais laikmetīgās skatuves mākslas festivāls «Dirty Drama IV», kurā piedalījās mākslinieki no Spānijas, Nīderlandes, Čehijas, Polijas, Igaunijas un Latvijas. Performances E.Smiļģa Teātra muzeja dārzā un Rīgas Centrāltirgū piesaistīja lielu apmeklētāju interesi, bet dramaturgu cīņās tika noteikta labākā komanda.

Dramaturgu cīņās noteikta labākā komanda -

dramaturģe Aiva Birbele, horeogrāfs Krišjānis Sants un scenogrāfs Valters Kristbergs.

Performancē «Urbānā pasaka» piedalījās mākslinieki no Spānijas, Nīderlandes, Čehijas un Latvijas. Tā aptvēra arī nelielu teritoriju ap muzeju, nedaudz samulsinot Āgenskalna iedzīvotājus. Tāpat ne mazāk brīnīties lika igauņu mākslinieču Epp Kubu un Flo Kasearu

performance-instalācija «HOLY HIGH-TECH», kur viņas gaisā sēdēja uz putekļusūcēja.

Latvijas Dramaturgu ģildes rīkotajās dramaturgu cīņās, kurās sacentās četras komandas, uzvarēja horeogrāfa Krišjāņa Santa, dramaturģes Aivas Birbeles un scenogrāfa Valtera Kristberga komanda. Viņi dotajās trīs stundās radīja skici izrādei par kurlmēmu meiteni, kuras kaislība ir deja.

Foto: publicitātes

Teātris «Dirty Deal Teatro» vēlas pateikties visiem dalībniekiem, sponsoriem, atbalstītājiem un palīgiem, bez kuriem festivāls nevarētu notikt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu