«Dirty Deal Teatro» izsludina vasaras sezonu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ņemot vērā lielo jauniestudējumu skaitu tradicionālajā teātra sezonā, kas ilgst no rudens līdz pavasarim, kā arī iepriekšējo gadu pozitīvo pieredzi, spēlējot izrādes vasaras mēnešos, arī šogad teātris «Dirty Deal Teatro» izsludina vasaras sezonu. Regulāri tiks spēlētas izrādes, taps vairāki jauniestudējumi, kā arī augusta sākumā notiks laikmetīgās skatuves mākslas festivāls «Dirty Drama IV», kas sakrīt ar teātra «Dirty Deal Teatro» piecu gadu jubileju.

Izrādes tiks atkal spēlētas no 1.jūlija. Būs iespējams redzēt visu trīs jaunāko režisoru darbus - Dmitrija Petrenko maģistra diplomdarbu «Tonio», Viestura Roziņa austrumu pasaku pieaugušajiem «Jūras roze» un Paulas Prozorovičas stāstu par pirmo mīlestību «Nepareizas dzīves skola». Tiks spēlēts scenogrāfes un kostīmu mākslinieces Kristīnes Vītolas debijas darbs režijā - melodramatiskā performance «Sieviete - Dieviete». Būs skatāmi arī teātrī sevi jau vairākkārt pierādījušo režisoru darbi - Andreja Polozkova «Izlaistie», Elmāra Seņkova «Bikts» un Vladislava Nastavševa «Mitjas mīlestība». «Dirty Deal Teatro» telpās arī vasarā tiks spēlēta Teātra TT izrāde «Man patika dedzināt!», ko iestudējis Lauris Gundars.

Jūlija beigās pirmizrādi piedzīvos Normunda Griestiņa darbs «Dzīve izdevusies».

Tas ir Pāvela Prjažko lugas pirmiestudējums Latvijā. P.Prjažko šobrīd ir viens no krievvalodīgās laikmetīgās dramaturģijas interesantākajiem pārstāvjiem. Savukārt režisors N.Griestiņš sevi ļoti spilgti pieteicis ar diplomdarba izrādi «Makbets», kas tika spēlēta Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē.

Tradicionālās teātra sezonas laikā teātrī «Dirty Deal Teatro» notikuši vairāk nekā desmit izrāžu jauniestudējumi. Veiksmīga sadarbība izveidota ar Latvijas Nacionālo teātri - projekta TESTS ietvaros tapa trīs izrādes un šis projekts tiks turpināts arī nākamajā sezonā. Savukārt sadarbībā ar Latvijas Jaunā teātra institūtu ir radītas vairākas laikmetīgās dejas izrādes, kas devušas iespēju pilnveidoties jaunajiem horeogrāfiem, bet skatītājiem iepazīties ar laikmetīgo deju.

Ar jūlija repertuāru iespējams iepazīties teātra mājaslapā: www.dirtydeal.lv/teatro

Biļešu cena Ls 5 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 3). Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms izrādes teātra kasē.

Izrādes notiek teātrī «Dirty Deal Teatro» (Spīķeru kvartāls, Maskavas iela 12, k-2).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu