Demija Mūra un Kačers šķirsies jau šogad (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktieri un pagaidām vēl laulātie Demija Mūra un Eštons Kačers tomēr gatavojas šķirties – abi brīvi būs jau šā gada beigās. Tiesa, pirms kāda laika paklīda baumas, ka Mūra un Kačers esot izlīguši, bet tad parādījās pretēja ziņa: Mūra un Kačers tomēr šķiras.

Atgādināsim, ka šajās dienās abi satikās kopīgā drauga dzimšanas dienas svinībās, un aculiecinieki apgalvo, ka abu satikšanās bijusi ļoti emocionāla. Tiek apgalvots, ka abi apkampušies vismaz minūti, turklāt komēdijseriāla «Divarpus cilvēki» zvaigzne uzstājusies ar visai plašu runu, kurā atzinies, ka sastrādājis daudz muļķību.

Pēdējā liecība, ka laulātie samierinājušies, bijis Kačera izteikums, ka pagājušajā gadā viņš pieļāvis milzīgu kļūdu. To sakot, viņa balss drebējusi, bet pēc tam aktieris apraudājies. Publika nav uztvērusi vienaldzīgi šo emociju izvirdumu: cilvēki sākuši aplaudēt, bet šokētā Demija Mūra teju vai palikusi stāvam ar vaļā muti.

Vēl pirms diviem gadiem nekas neliecināja, ka Holivudas pāris Eštons Kačers un Demija Mūra varētu šķirties
Vēl pirms diviem gadiem nekas neliecināja, ka Holivudas pāris Eštons Kačers un Demija Mūra varētu šķirties Foto: AP/Scanpix

Lai kā nu būtu, tomēr noskaidrojies, ka Eštona Kačera jūtu izvirdums nekā nav ietekmējis viņa un Mūras attiecības. Dažas labi informētas personas norādījušas: abi aktieri uzskata, ka draudzīga saruna ir divu cilvēku, kurus kādreiz saistījušas tuvas attiecības, normālas saziņas veids. Par to, ka visu varētu sākt no sākuma, pat neesot runas.

«Eštons vienmēr būs Demijas un meitu Rumeras, Skautas un Talulas dzīves daļa. Viņš vienmēr atbalstīs savu bijušo sievu, taču ir pienācis laiks dzīvot tālāk,» Mūras un Kačera tuva drauga izteikumus citē «StarHit».

Tāpat zināms, kad īsti notiks abu oficiālā šķiršanās – tas būs jau šā gada novembrī. Pagaidām Demija mācās dzīvot bez vīra un ir metusies darbos, savukārt Eštons turpina filmēties un flirtēt ar sievietēm.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu