«Vīri melnā III» aptur Diktatora režīmu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Filma «Vīri melnā III» (Men in Black 3) Latvijā bez īpašām grūtībām ir gāzusi komiķa Sašas Barona Koena (Sacha Baron Cohen) «Diktatoru» («The Dictator») no pirmās vietas, ziņo «kinokino.lv».

Pirmajā nedēļas nogalē «Vīri melnā III» savākuši 6095 skatītājus, līdz ar to vairāk nekā divkārši apsteidzot tuvāko sekotāju. Teicams starts un labs pieteikums, lai kopējā apmeklētība pietuvotos 20 tūkstošiem skatītāju. Filma, ļoti iespējams, jau šonedēļ atkāpsies no pirmās vietas, jo uz ekrāniem iznāks ilgi gaidītā zinātniskās fantastikas filma «Prometejs», kurai jau šo ceturtdien paredzēts speciāls kinoblogeru pirmizrādes seanss «Kino Citadele».

www.kinokino.lv

«Vīri melnā III» arī Ziemeļamerikas kinoteātros startējusi teicami un ieņēmusi pārliecinošu pirmo vietu.

Anotācija. Aģenti Džejs un Kejs ir atgriezušies... laikā. Pēdējos 15 gados, esot organizācijas «Vīri melnā» aģents, Džejs ir sastapies ar daudzām jancīgām un neizprotamām lietām, taču nekas, pat ne citplanētieši, nav spējuši viņu samulsināt vairāk kā viņa nerunīgais pārinieks, kurš nu izspēlē neparedzētu stiķi. Kad uz spēles likta Keja dzīve un planētas eksistence, Džejam nākas ceļot uz pagātni, lai savestu kārtībā dažas lietas. Viņš atklāj noslēpumus, par kuriem Kejs nekad nav stāstījis, noslēpumus, kuri nu atklās paši sevi.

Galvenajās lomās Holivudas aktieri Vils Smits (Will Smith), Tomijs Lī Džonss (Tommy Lee Jones) un Džošs Brolīns (Josh Brolin).

Otro vietu ieņem komēdija «Diktators», kuru šoreiz noskatījās 2742 cilvēki. Lai arī filmai nācās atkāpties no pirmās vietas, to nepilnu divu nedēļu laikā noskatījušies jau gandrīz 20 tūkstoši skatītāju. Visticamāk, mēs to redzēsim šā gada top 20 skatītāko filmu starpā.

Trešajā vietā atrodas vēl viens jaunums, «Paranormālās aktivitātes» (Paranormal Activity) stāsta autora Orena Peliva šausmu filma «Černobiļas dienasgrāmatas» (Chernobyl Diaries). To noskatījās 952 cilvēki, kas kopumā ir labs rezultāts. Ceturtajā vietā atrodas 3D animācijas filma «Leģendārais vikings Tors» («Legends of Valhalla: Thor»). Filmu latviešu auditorijai ieskaņojuši pazīstami Latvijas aktieri – Maija Apine, Ieva Aleksandrova-Eklone, Edgars Lipors u.c. To noskatījušies 843 cilvēki.

Pirmo piecnieku noslēdz šā gada ienesīgākā filma pasaulē «Atriebēji» («The Avengers»). Uz to pārdotas 808 biļetes. Iespējams, arī šī filma būs starp 2012.gada divdesmit apmeklētākajām Latvijā. Vēl jāmin, ka trešais nedēļas jaunums, Eiropas fenomens «Neaizskaramie», ierindojies tikai divpadsmitajā vietā ar 251 skatītāju. Pat vienam izrādīšanas ekrānam tas ir ļoti zems rādītājs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu