«Diktatora režīms» ieviests arī Latvijā (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas kinoteātros pārliecinošs līderis ir britu komiķa Sašas Barona Koena (Sacha Baron Cohen) un režisora Lerija Čārlza (Larry Charles) garadarbs «Diktators» («The Dictator»), bet pārējās filmas sacentušās par vietu pirmajā piecniekā, ziņo «kinokino.lv».

Filmas sasniegtais apmeklētības līmenis ir augstāks par kino ekspertu prognozēto. Pirmajās piecās dienās «Diktatoru» noskatījušies 9911 cilvēki, un tas ir nopietns pieteikums iekļūšanai starp gada top20 skatītākajām filmām.

Filma ir heroisks stāsts par diktatoru, kurš riskē ar dzīvību, lai nepieļautu demokrātijas iestāšanos savā tik kvēli apspiestajā valstī.

Labu sniegumu turpina demonstrēt arī Džosa Vedona (Joss Whedon) režisētais Marvel komiksu sajaukums un kulminācija «Atriebēji» («The Avengers»). To šoreiz noskatījušies 1743 cilvēki, kas ļāvis ieņemt otro vietu. Kopējā apmeklētība uz filmu šīs nedēļas laikā stabili pārsniegs 20 tūkstošus.

www.kinokino.lv

Pavisam nedaudz atpaliek Tima Bērtona un Džonija Depa filma «Tumšās Ēnas» («Dark Shadows») uz kuru pārdotas 1712 biļetes.

Ceturto vietu ieņem otrs nedēļas jaunums, romantiskā komēdija «Kas gaidāms, kad gaidāms bērns» (What to Expect When you are Expecting). To noskatījušies 1171 cilvēks, kas ir pieticīgāks rezultāts par gaidīto un labs apliecinājums tam, ka romantisko komēdiju ziņā skatītāji kļuvuši izvēlīgāki. Arī piektajā vietā atrodas jauna filma, proti, islandiešu 3D animācijas filma «Leģendārais vikings Tors» («Legends of Valhalla: Thor»). Filmu latviešu auditorijai ieskaņojuši pazīstami Latvijas aktieri – Maija Apine, Ieva Aleksandrova-Eklone, Edgars Lipors u.c. Uz šo animācijas filmu savākti 858 skatītāji.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu