"JV" dalībnieki šovakar dziedās savas valsts hitus (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien (29. jūlijā) Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, būs devītā starptautiskā populārās mūzikas jauno dziedātāju konkursa "Jaunais vilnis 2010" otrā diena, kurā skanēs konkursantu valstu hiti.

Konkursantu sniegumu vērtēs žūrija: Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Valērija, Leonīds Agutins, Jurijs Antonovs, Maksims Fadejevs, Valerijs Meladze un Konstantīns Meladze.

Latvijas dalībnieces "Lady's Sweet" uzstāsies septītās ar komponista Raimonda Paula dziesmu ar Aspazijas vārdiem "Circenīša Ziemassvētki", bet grupa "PeR" - desmitie.

"Jaunā viļņa 2010" konkursantu otrās dienas uzstāšanās secība

1. Stacy (Somija)

2. Gabriela (Brazīlija)

3. Hila Ben David (Izraēla)

4. Ivans Berezovskis (Ukraina)

5. Music Hayk (Krievija)

6. Litesound (Baltkrievija)

7. Lady`s Sweet (Latvija)

8.  Sona Šahgeldjana (Armēnija)

9. Kairats Tuntekovs (Kazahstāna)

10. PeR (Latvija)

11. Murakami (Krievija)

12. Niki Monolovs (Bulgārija)

13. Пающие труси

14. Jegors Sesarevs (Krievija)

15. Milk & Kisses (Azerbaidžāna)

16. Uku Suviste (Igaunija)

17. Tatjana Širko (Ukraina)

Šovakar konkursa skatītāji varēs kļūt arī par lieciniekiem pasākumam "Žūrijas vakars", kas būs piesātināts ar dažādiem pārsteigumiem un interesantiem priekšnesumiem.

Vakar, 28. jūlijā, noritēja starptautiskā konkursa "Jaunais vilnis 2010" dalībnieku ugunskristības - beidzot solisti un grupas tika vērtēti pirmo reizi no žūrijas viedokļa. Vadībā pagaidām izvirzās soliste Tatjana Širko no Ukrainas, bet visvēsāk žūrija uzņēma grupu "Пающие трусы".

"Lady's Sweet"un "PeR pagaidām ierindojas 9. un 11. vietā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu