«Keane» jau piektais numur 1 (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Saseksas klavierpopa kvartets «Keane», kas šovasar uzstāsies Salacgrīvā «Positivus» festivālā, šonedēļ ar savu ceturto studijas albumu «Strangeland» iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu, ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Šī ir jau piektā reize, kad «Keane» iekaro topa augstāko pakāpienu. Visi trīs iepriekšējie grupas albumi un 2010.gada mazalbums jeb EP «Night Train» arīdzan debitējuši UKtop40 pirmajā vietā. Britu soula un R&B mūzikas dziedātājas Emēlijas Sandei (Adele Emeli Sandé) pirmais soloalbums «Our Version Of Events» atkal pakāpies uz 2.vietu.

No top10 jaunumiem jāizceļ augstajā 3.vietā esošais bijušā grupas «Pulp» ģitārista Ričarda Haulija (Richard Hawley) septītais albums «Standing At The Sky's Edge» («Stāvot pie debess robežas»), kas, kā skaidro pats mūziķis, tapis dusmās par politiskajām izmaiņām Lielbritānijā.

7.maijā iznākušais «Standing At The Sky's Edge» ir Haulija septītais studijas albums, kas seko 2009.gada ierakstam «Truelove's Gutter». Jaunajā platē Haulijs attiecies no sev raksturīgā liriskā skanējuma un devies mazliet skaļākas rokmūzikas virzienā. Ieraksts ir arī pirmais jaunās izdevniecības «Parlophone» paspārnē.

Vietu zemāk Adeles «21», bet numur 5 jaunās amerikāņu popdīvas Lanas Del Rejas (Lana Del Rey) plate «Born To Die».

Trešais topa jaunums ir Veikfīldas, Rietumjorkšīras rokgrupas «The Cribs» jaunais ieraksts «In The Belly Of The Brazen Bull» - 9.vieta.

Singlu konkurencē britu grupas «N-Dubz» dalībnieces Tulisas debijas singls «Young» piekāpies dziedātājai un aktrisei Ritai Orai (Rita Ora) un viņas hitam «R.I.P» (skat. video).

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu