Redklifs skumst par "Harija Potera" beigām (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Noslēdzoties franšīzes pēdējās filmas uzņemšanai, britu kinozvaigzne Daniels Redklifs (Daniel Radcliffe) pagājušajā nedēļā pēdējo reizi uzvilka savu "Harija Potera" tērpu.

"Visi bija patiešām sagrauti. Tas bija ļoti, ļoti skumji," svētdien atzina Redklifs, apmeklējot "Tony" balvu pasniegšanas ceremoniju, kur viņš un Keitija Holmsa pasniedza balvu Skārletai Johansonei kā labākajai aktrisei par spēli Artūra Millera lugas "A View from the Bridge" ("Skats no tilta") iestudējumā.

Franšīzes pēdējā daļa "Harry Potter and the Deathly Hallows" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti") ir sadalīta divās filmās, no kurām pirmā nonāks uz ekrāniem jau šogad, bet otrā - noslēdzošā - nākamā gada vasarā.

Iepriekš viņa ekrāna partnere Emma Vatsone, kas poteriādē gandrīz desmit gadus spēlējusi Hermiones lomu, atzina, ka franšīzes beigas viņai liek justies tā, it kā mirtu kāds viņas draugs. "Es zinu, ka tas izklausās pārspīlēti, taču es patiešām tā jūtos," sacīja Vatsone.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu