Džeksona Londonas koncertiem draud juridiskas problēmas (papild.) (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda izklaides industrijas kompānija plāno iesūdzēt Maiklu Džeksonu par līguma laušanu, kas paredz, ka popmūzikas zvaigzne nedrīkst koncertēt līdz 2010.gada jūlijam.

Papildināts ar pēdējām divām rindkopām.

Kā apgalvo Ņūdžersijā bāzētā kompānija "AllGood Entertainment Inc.", pagājušā gada novembrī Džeksona menedžeris Frenks Dileo ar to noslēdzis līgumu par dziedātāja uzstāšanos 2010.gadā kopā ar Džeksona brāļiem no grupas "The Jackson 5" un viņa māsu Dženeti Džeksonu. Viens no līguma punktiem liedz popmūzikas karalim uzstāties līdz Džeksonu ģimenes apvienošanās koncertam, pavēstīja kompānijas "AllGood Entertainment" pārstāvis Patriks Aloko.

Apvienošanās koncerta rīkotāji nosūtījuši vēstuli par prettiesiskas rīcības izbeigšanu Dileo un kompānijai "AEG Live", ar ko Džeksons parakstījis līgumu par 50 koncertiem Londonas arēnā "O2".

"AEG Live" pārstāvji apstiprināja, ka kompānija "AllGood Entertainment Inc." ar viņiem sazinājusies, taču norādīja, ka viņu prasība ir bezjēdzīga.

Savukārt Patriks Aloko paziņoja, ka kompānija plāno iesūdzēt Džeksonu federālajā tiesā, ja netiks panākta vienošanās. "Tā kā šobrīd mēs neesam redzējuši nekādus mēģinājumus sadarboties, bet Frenks Dileo atsakās ievērot līgumu, nedēļas beigās mēs iesniegsim prasību," norādīja Aloko.

Džeksonu ģimenes apvienošanās koncertam būtu jānotiek 2010.gada 3.jūlijā Teksasas stadionā Ērvingā, Teksasas štatā. Kā norādīja Aloko, koncerta ienākumi varētu sasniegt 30 miljonus ASV dolāru (15,5 miljonus latu). "Trīsdesmit miljoni par vienu koncertu, tā ir nedzirdēti liela summa, tāpēc arī mēs esam tik ļoti neapmierināti. Mums ceļā stāv Frenks Dileo. Arī "AEG" liek šķēršļus mūsu koncertam," teica Aloko.

Arī Džeksona Londonas koncerti tiek uzskatīti par bezprecedenta gadījumu. Kā atklāja "AEG", visi koncerti kopumā savāks tik lielu skatītāju skaitu, kādu vēl nav pieredzējis neviens mākslinieks, uzstājoties vienā pilsētā.

Tikmēr kamēr "AllGood Entertainment" vēl tikai gatavojas iesūdzēt Maiklu Džeksonu tiesā, pats popmūzikas karalis jau pilnā sparā veido savu Londonas 50 koncertu sēriju. Par režiju un horeogrāfiju Džeksona megašovos būs atbildīgs filmu "High School Musical" veidotājs Kenijs Ortega, kurš savulaik bija arī kinolentes "Dirty Dancing" horeogrāfs. Aģentūra "AEG Live" atklājusi, ka Džeksona koncertuzveduma izmaksas pārsniedz 20 miljonus dolāru.

"Tas būs vislielākais, tehnoloģiski progresīvākais un arī visdārgākais arēnas šovs, kāds līdz šim ir uzvests," laikrakstam "LA Times" izteicies aģentūras vadītājs Rendijs Filipss. Viņš arī noliedzis tabloīdu ziņas, ka Džeksons savos koncertos izmantos eksotiskus dzīvniekus – ziloņus, mērkaķus un papagaiļus. "Nekādi dzīvnieki nepiedalīsies," apgalvojis Filipss. Viņš arī apstrīdējis minējumus, ka Maikls Džeksons veselības stāvokļa dēļ nevarēs izturēt koncertu maratonu. Dziedātājs šopavasar esot izgājis pilnu medicīnisku izmeklēšanu, kurā nav atklāti nopietni veselības traucējumi. Pašlaik Džeksons uzlabo savu fizisko formu aerobikas trenera uzraudzībā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu