Tiesa attaisno reperi Snoop Dogg (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tiesa atzinusi, ka reperis "Snoop Dogg" nav vainīgs kāda vīrieša piekaušanā uz skatuves 2005.gadā.

Kā apgalvoja prasītājs Ričards Monro, pirms četriem gadiem Sietlas koncerta laikā viņš uzlecis uz skatuves un uzlicis hiphopa mūziķim uz pleca roku, taču, pirms viņu savāca apsardze un pamatīgi piekāva, reperis iesitis viņam pa galvu ar mikrofonu. Cietušais pieprasīja 22 miljonu ASV dolāru (11,7 miljonu latu) lielu kompensāciju.

Lai arī tiesa atzina, ka hiphopa zvaigzne nav vainīgs, zvērinātie piekrita, ka Monro koncerta laikā guvis nopietnus ievainojumus, un tāpēc piesprieda mūziķa ierakstu kompānijai "Doggystyle Records", reperim "Soopafly" un citiem iesaistītajiem samaksāt 449 400 dolāru (235 935 latu) kompensāciju par radītajam ciešanām.

Lai arī pats mūziķis piektdien notikušajā sprieduma pasludināšanā nepiedalījās, viņš daļēji piedalījās lietas izskatīšanā un noliedza savu vainu, sakot, ka "labākais veids, kā viņš (Monro) varēja izvairīties no traumām, bija palikt savā vietā un priecāties par šovu tāpat kā pārējie fani".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu