Hjūstones meita: Es joprojām sarunājos ar savu māti (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Popdīvas Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) meita Bobija Kristīna (Bobbi Kristina) joprojām sarunājas ar mirušo māti un apgalvo, ka tā devusi viņai zīmes, ka joprojām ir līdzās. «Es nepārtraukti jūtu viņas garu izejam cauri manam ķermenim,» apgalvo 19 gadus vecā meitene. «Gaisma pati no sevis izslēdzas un pēc tam atkal ieslēdzas, un es jautāju: «Mammu, ko tu dari?» Es joprojām varu ar viņu parunāties un jokoties.»

«Es dzirdu viņas balsi sakām, lai eju uz priekšu. Viņa vienmēr ir ar mani. Es vienmēr jūtu, ka viņa ir blakus. Viņa vienmēr jautāja, vai ir man vajadzīga, un es teicu - tu man esi vajadzīga vienmēr,» viņa atceras.

Hjūstone 11.februārī tika atrasta mirusi viesnīcas istabā, taču dienu pirms nāves viņa pavadījusi kopā ar meitu.

«Pēdējā dienā [pirms Hjūstones nāves] es aizbraucu viņai pakaļ,» popzvaigznes meita sacīja Opras Vinfrijas raidījumā «Next Chapter». «Es teicu, lai viņa atguļas ar mani. Viņa palika visu nakti un nākamo dienu, glāstot manu galvu. Es gulēju viņas rokās visu dienu un visu nakti.»

Bobija Kristīna, kura plāno iet mātes pēdās un kļūt par dziedātāju, pastāstīja, ka vienmēr iedrošinājusi māti. «Viņa dažreiz man jautāja: «Vai mamma visu izdarīja labi? Vai es izskatos labi?» Un es teicu, ka viņa ir skaista, lieliska, perfekta,» atceras meita.

«Protams, mēs reizēm strīdējāmies, taču viņa bija mana māte, mana uzticības persona, man viss,» viņa teica. «Viņa ir eņģelis - burtiski. Es redzēju, kā viņa mocījās, kā viņa raudāja. Tādos brīžos mēs atbalstījām viena otru.»

«Viss negatīvais, ko cilvēki par viņu runā, ir muļķības. Tā nav mana māte. Es zinu, kāda viņa bija. To zina viņas ģimene,» viņa sacīja.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu