Snoop Dogg noliedz viņam izvirzītās apsūdzības

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Amerikāņu reperis "Snoop Dogg" pirmdien notikušajā tiesas sēdē noliedzis, ka koncerta laikā 2005.gadā uzbrucis kādam vīrietim.

Kā apgalvo prasītājs Ričards Monro, pirms četriem gadiem Sietlas koncerta laikā viņš uzlecis uz skatuves un uzlicis hiphopa mūziķim uz pleca roku, taču, pirms viņu savāca apsardze un pamatīgi piekāva, reperis iesitis viņam pa galvu ar mikrofonu. "Mani sita un spārdīja, sita un spārdīja. Tas bija brutāli. Es biju šokā, nespēju tam noticēt," pavēstīja Monro Santamonikas tiesas zvērinātajiem. Pēc cietušā vārdiem, viņš uzlecis uz skatuves, jo atsaucies tam, ko uzskatīja par skatītājiem izteiktu aicinājumu pievienoties mūziķiem uz skatuves. Pēc piekaušanas viņš esot atjēdzies kails guļam asins peļķē.

Tomēr zvaigzne, īstajā vārdā Kelvins Broduss, noliedzis apsūdzības, apgalvojot, ka, tiklīdz Monro uzlecis uz skatuves, viņš aizgājis uz savu autobusu. "Labākais veids, kā viņš varēja izvairīties no traumām, bija palikt savā vietā un priecāties par šovu tāpat kā pārējie fani," piebilda mūziķis.

Monro iesūdzēja Brodusu 2006.gadā, apgalvojot, ka mūziķis, viņa pavadošā grupas un apsardzes darbinieki piekāva viņu un aplēja ar alkoholu dziesmas "Gin and Juice" laikā, un pieprasot 22 miljonu ASV dolāru (11,7 miljonu latu) lielu kompensāciju par gūtajiem zaudējumiem.

Tiesa turpināsies visu nedēļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu