Adeles un Gotjē nedēļa Apvienotajā Karalistē (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas līdere - britu soula un R&B mūzikas dziedātāja Emēlija Sandei (Adele Emeli Sandé) zaudējusi Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu, piekāpjoties britu baltā soula dīvai Adelei, kas pirms dažām dienām ieguva divas nozīmīgas balvas «Brit Awards» ceremonijā.

Arī «Blur», Noels Galahers (Noel Gallagher) un «Coldplay» ieraksti kļuvuši pieprasītāki, pateicoties «Brit Awards».

Adeles otrais studijas albums «21» pakāpies no 3. uz 1. vietu, ļaujot albumam atrasties uz augstākā goda pjedestāla jau 21. reizi.

Līdz ar to skotu dziedātāja Emēlija Sandei ar savu debijas plati «Our Version of Events» šonedēļ numur 2, bet vēl viens «Brit Awards» laureāts, angļu dziedātājs Eds Šīrans (Ed Sheeran) ar savu debijas plati numur 3.

Tikmēr britpopa veterānu «Blur» labāko dziesmu izlase «Blur: The Best Of» atgriežas topa 22. pozīcijā.

Singlu konkurencē Beļģijā dzimušais austrāliešu popmūziķis Valijs Debakers (Wally De Backer), kas pazīstams ar skatuves vārdu Gotjē (Gotye), ar savu grāvēju «Somebody That I Used To Know» atgriezies 1. vietā.

Pagājušās nedēļas numur 1 - DJ Fresh ar «Hot Right Now» noslīdējis uz 3. vietu.

Vienīgais jaunums singlu topā ir hiphopa grupas «Gym Class Heroes» (ar Neon Hitch) skaņdarbs «Ass Back Home» (9. vieta).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu