Snoop Dogg remiksē Džoniju Kešu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pabeigts darbs pie Džonija Keša jaunā remiksa albuma, ko producējis amerikāņu hiphopa mākslinieks "Snoop Dogg" kopā ar Keša dēlu.

Albums saucas "Johnny Cash Remixed", un tajā dzirdami Keša dziesmu remiksi, ko izpilda tādi mākslinieki kā "Sonny J", britu grupa "Alabama 3" un "The Heavy".

Kompilāciju ir producējis reperis "Snoop Dogg", kas remiksējis dziesmu "I Walk The Line", kopā ar Keša dēlu Džonu Kārteru Kešu un Bejonsas tēvu Metjū Noulu.

Kā norādīja Kārters Kešs, arī leģendārajam mūziķim šis darbs noteikti būtu paticis. "Mans tēvs iekaroja savu vietu, izaicinot pieņemto lietu kārtību un izveidojot savus standartus," skaidroja Kārters Kešs. "Viņam patiktu šis remiksa ieraksts. Tas ir uzticīgs oriģinālajiem ierakstiem un robežojas ar vēl neapgūtajiem (mūzikas) plašumiem. Mans tēvs bija uzticīgs tradīcijām un tajā pašā laikā bija novatorisks."

Visas albumā iekļautās dziesmas tika sarakstītas laikā no 1956 līdz 1959. gadam, kad Kešs spēlēja ar savu pirmo grupu "Tennessee Two".

Ieraksts tiks izlaists 15.jūnijā, un kopā ar to būs iespējams iegādāties bonusa DVD ar dokumentālo filmu par remiksa albuma ierakstīšanu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu