Miks Džegers uzstāsies Baltajā namā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Angļu mūziķis Miks Džegers (Mick Jagger) sekos Stīvija Vondera, Pola Makartnija un Boba Dilana pēdās un Baltajā namā uzstāsies ASV prezidentam Barakam Obamam un viņa sievai Mišelai.

Grupas «The Rolling Stones» līderis uzstāsies blūzam veltītā pasākumā kopā ar vairākiem citiem mūziķiem, tostarp ar amerikāņu blūza ģitāristu un dziedātāju B. B. Kingu, angļu rokmūziķi Džefu Beku (Jeff Beck), amerikāņu blūza dziedātāju Kebu Mo (Keb Mo) un amerikāņu blūza mūziķi Badiju Gaju (Buddy Guy).

Pasākums ir daļa no Baltā nama rīkotajiem vakariem, kas veltīti dažādiem mūzikas žanriem. Tas notiks 21.februārī un tiks raidīts ASV televīzijas kanālā «PBS» sešas dienas vēlāk.

Pasākumu sērijas «In Performance» tika sāktas neilgi pēc Obamu pāra ienākšanas Baltajā namā 2009.gadā.

Iepriekšējos prezidenta un viņa kundzes rīkotajos muzikālajos vakaros Bobs Dilans dziedājis protestu himnu «The Times, They are a Changin» un Pols Makartnijs ASV pirmajai lēdijai izpildījis leģendārās grupas «The Beatles» dziesmu «Michelle».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu