Portmane piedalīsies divās Terensa Malika filmās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc iegūtās «Oskara» balvas nominācijā «Labākā aktrise» (filmā «Melnais gulbis») Natālija Portmane (Natalie Portman) aktrises karjeru nolikusi otrajā vietā, vairāk uzmanības pievēršot savai atvasei. Kopš tā laika Portmane nebija pieņēmusi nevienu lomas piedāvājumu. Tagad aktrise piekritusi iesaistīties divās režisora Terensa Malika (Terrence Malick) filmās.

Pirmā no filmām ir «Knight Of The Cups», kurā lomas ieguvuši tādi aktieri kā Kristians Beils, Keita Blanšeta un Izabella Lūkasa. Arī otrajā Malika filmā «Lawless» Portmane saspēlēsies ar jau minētajiem Kristianu Beilu un Keitu Blanšetu, taču aktieru kolektīvu vēl spožāku padara Raiens Goslings, Rūnija Mara un Heilijs Benets.

Savukārt aktuālā režisora Terensa Malika filma «Dzīvības koks» šā gada ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā pretendēs uz trim «Oskara» balvām, tostarp uz «Labākās filmas» godu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu