Rosina «Jauno vilni» rīkot Uzvaras parkā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Atsaucoties uz mikroblogu vietnē «Twitter» publicētajiem ierakstiem, Rīgas domes «Vienotība» deputāti aicinājuši jauno dziedātāju konkursu «Jaunais Vilnis» nerīkot Doma laukumā, bet gan piemērotākās vietās, piemēram, Uzvaras parkā, informē domnieks Olafs Pulks.

Deputāti neiebilst tam, ka festivāls varētu norisināties Rīgā, tomēr uzskata, ka festivāla rīkošanai Rīgā ir citas, daudz piemērotākas vietas.

Deputāti apšauba Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova izteikumus, ka festivāla organizēšana «atnesīs Rīgai pasaules slavu». «Tas ir »Saskaņas centra« un [Rīgas vicemēra Andra] Amerika partijas organizēts vēlēšanu kampaņas projekts par nodokļu maksātāju naudu,» uzskata deputāti.

«Pagaidām informācijas aprite norisinās tikai publiskajā telpā, tomēr dīvaini, ka Ušakovs plāno nedēļas laikā izvērtēt piedāvājumu, kurš nemaz nav iesniegts. Iespējams, sakritības dēļ runas par festivāla »Jaunais vilnis« organizēšanu sākušās īsi pirms gaidāma referenduma par krievu valodu kā otru valsts valodu,» norādīja deputāti.

Jau ziņots, ka festivāla «Jaunais vilnis» organizatori nolēmuši Jūrmalā festivālu vairs nerīkot, jo vairs nav varējuši saprasties ar pašvaldību. Neoficiāli tiek minēts, ka festivāla norisei šogad organizatori noskatījuši Doma laukumu Vecrīgā. Ušakovs trešdien norādīja, ka pašvaldība darīs visu, lai festivāls notiktu Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu