«Grandaddy» solists izziņo soloalbumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nu jau kādu laiku pajukušās Kalifornijas grupas «Grandaddy» solists Džeisons Litls (Jason Lytle) izziņojis savu pirmo soloalbumu.

Litla debijas soloalbums «Yours Truly, The Commuter» dienas gaismu ieraudzīs jau šā gada 18. maijā.

«Grandaddy» paziņoja par izjukšanu 2006. gadā, kā atvadu dāvanu faniem pēc oficiālā paziņojuma izdodot pēdējo studijas albumu «Just Like The Fambly Cat».

«Tas bija neizbēgami,» toreiz komentēja Litls. «Mēs darījām savu lietu tik ilgi, cik spējām. No vienas puses, mūsu centieni mums atnesuši daudzas dividendes, no otras puses - nevēlēšanās sekot lielā šovbiznesa likumiem pārvērtusi mūsu dzīvi par elli. Lieta tāda, ka mūzika nebija mūsu ienākumu galvenais avots. Ja tu nodarbojies ar to pietiekami ilgu laiku, tad kādā brīdī sāc sev uzdot jautājumu: »Kāpēc tas viss man ir vajadzīgs?«»

Grandaddy solists izziņo soloalbumu
Grandaddy solists izziņo soloalbumu Foto: Publicitātes foto

Par savu jauno soloalbumu Litls stāsta divos video (skat. zemāk): «Albuma nosaukums ir atsauce uz maniem ceļojumiem no vienas pasaules otrā, tas gan vairāk ir tāds emocionāls, mentāls pārdzīvojums. Vēlme kļūt par paklausīgu, rēķinus maksājošu pilsoni saskaras ar bezatbildīgu, ideālistisku sapņotāju, kurš cenšas radīt mākslu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu