«Dirty Deal Teatro» gaidāma «Sievietes-Dievietes» pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Dirty Deal Teatro

27. janvārī nevalstiskajā teātrī «Dirty Deal Teatro» būs izrādes «Sieviete-Dieviete» pirmizrāde. Tas ir Kristīnes Vītolas debijas darbs režijā, ko viņa veido ciešā kopdarbā ar aktrisi Laumu Balodi, informē teātra pārstāvji.

«Sieviete - Dieviete» ir liriska doma, un izrāde ir šīs domas tālāka attīstība. Izrādes pamatā ir informatīvās plūsmas radīta kompozīcija, kur netīksminoties, neciešot, neiegrimstot apcerē, bet vienkārši, tomēr neviennozīmīgi tiek runāts par lietām un parādībām, kuras sasaistītas ar cilvēku pasaulē. Izrādē tiek izmantotas performances un kino valodas.

Kristīne Vītola līdz šim darbojusies kā scenogrāfe un kostīmu māksliniece, trīs gadus pēc kārtas (2009-2011) tikusi nominēta kā labākā kostīmu māksliniece «Spēlmaņu naktij». Lauma Balode ir gan aktrise, gan režisore, kura pagājušajā gadā ir pabeigusi Latvijas Kultūras akadēmijas audiovizuālās mākslas jeb kino režijas maģistrus.

Radošā komanda

Aktrise: Lauma Balode
Režija: Kristīne Vītola
Gaisma: Jānis Sniķers
Kamera: Aleksandrs Grebņevs
Montāža: Gundars Jakobsons
Grims: Ilona Zariņa
Kino lomās: Lauma Balode, Dāvis Kaņepe un Baiba Neja
Balss: Edgars Samītis

Pirmizrāde 27. janvārī plkst. 19, nākamās izrādes 28. janvārī, 7. un 9. februārī nevalstiskajā teātrī «Dirty Deal Teatro» (Maskavas iela 12, k-2).

Biļetes cena Ls 5 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 3). Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu