Notiks diskusija par amatieru kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šo ceturtdien, 19.janvārī, kafejnīcā «Taka» (Miera ielā 10) plkst. 20 notiks diskusija par amatieru kino, informē Līga Stibe, kafejnīcas «Taka» pārstāve. Diskusijas mērķis ir popularizēt amatieru kino, kā arī iepazīstināt ar īsfilmu «Low Profile», kas vēl atrodas tapšanas stadijā.

Diskusijā piedalīsies amatieru kino entuziasti un profesionāļi. Režisori Artis Dobrovoļskis un Kristaps Vilcēns, aktieris Jurģis Rāts, operatori Jānis Ekmanis un Andris Krastiņš, skaņu operators, komponists Jevgenijs Načiss, īsfilmu festivāla «2Annas» producente Amanda Boka un citi.

Uz diskusiju ir gaidīts ikviens, kuram ir interese par kino. Tika apspriests, kāpēc tiek veidots kino un kādas ikvienam ir iespējas to darīt, kā arī saikne starp amatieru un «lielo» kino. Tiks sniegts ieskats īsfilmas «Low Profile» tapšanā. Vakara noslēgumā skanēs ambientā mūzika no mākslinieka Aon.

Īsfilma «Low profile» ir veltīta videi, kurā mēs dzīvojam, bet kuras noskaņa un izteiksme ikdienas steigā mums bieži paslīd garām nepamanīta. Īsfilmas galvenais varonis pēc ārsta ieteikuma sāk regulāras pastaigas pa sava rajona (Sarkandaugava) pelēkajām ielām un atklāj raupjās nomales smalko dvēseli. Filma atspoguļo Rīgas nomales savdabīgo estētiku un atmosfēru.

Īsfilmas režisors - Artis Dobrovoļskis, galvenajā lomā - Jurģis Rāts. Šobrīd īsfilma ir pēcapstrādes stadijā un piedalās konkursā līdzfinansējuma saņemšanai no biedrības «Labie darbi» (www.labiedarbi.lv).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu