Jauna sezona, mājaslapa un izrāde teātrī-klubā "Hamlets

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavisam drīz būs jau 10 gadi, kopš Latvijas Aktieru asociācijas paspārnē darbojas teātris-klubs „Hamlets”; tā vadītājs ir šīs asociācijas prezidents Rolands Zagorskis. Pašā Vecrīgas sirdī, blakus Jāņa baznīcas sienai iekārtotajā teātrī notiek gan teātra izrādes, gan koncerti, gan darbojas jauniešu improvizācijas teātra studija.

Iestudētas jau vairākas izrādes, kas joprojām ir teātra repertuārā: "Monologs no piektā cēliena" (H.Paukšs), "Sniedz roku iela pelēkā" (S.Skujiņa), "Politiskie virtuozi atkal Rīgā", "Dubults neplīst?" (B.Kreitons), "Ģenerālis un dūja" (G.Repše).

2007. gada teātra sezonas sākumu teātris-klubs „Hamlets” iezīmē ar diviem jaunumiem – atklājot jaunu mājaslapu un jaunu izrādi. Mājaslapā ir iespēja iepazīties ar kluba darbību, galvenajiem cilvēkiem un pasākumu afišu. Jauniestudētās izrādes – „Dzīve teātrī” pamatā ir Dāvida Moneta luga un ietver sevī stilizētu teātra savdabīgās ikdienas attēlojumu. Lomās darbojas atzīti Latvijas teātra skatuves mākslinieki: Uldis Norenbergs vai Rolands Zagorskis, Lauris Subatnieks vai Mārtiņš Daugulis.

Tālrunis vietu rezervācijai uz izrādēm "Dzīve teātrī" un "Dubults neplīst?" - 26595843 (Liene).

Teātris-klubs „Hamlets” atrodas Jāņa sētā 5, Vecrīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu