Ērika Bērziņa “Ziemeļu lapsa”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ērikas Bērziņas pirmajā dzejoļu krājumā “Ziemeļu lapsa” iekļauti teksti, kas tapuši laikā no 2000. gada līdz 2005. gadam. Autores dzejas valoda ir lakoniska, viegli ironiska un jutekliski piesātināta.

Dzejoļos tverta mūsdienu pasaules izjūta, ko ietekmējis patērētāju sabiedrības nihilisms, reklāma, klubu kultūra un pretrunīgā attieksme pret dažādām sociālajām parādībām. Kopš 2001. gada autore publicējusies periodikā un elektroniskajos medijos, kā arī piedalījusies vairākos lokāla un starptautiska mēroga literatūras projektos.

pieliec tuvāk savu ausi pie mana metāliskā korpusa polifoniskas melodijas dziedāšu tev smaidīšu no kristāliskā displeja pagriezīšos pa 270 grādiem uz vienu un otru pusi būšu viegla mobila skaista ūdensnecaurlaidīga iekāršos tev kaklā vibrēšu un spīdēšu ar tu tikai maksā un neatrauj ausi nekad nekad nekad

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu