Pieliks punktu Muzikālajai bankai (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21. janvārī Ventspilī, Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē, notiks Muzikālās bankas 2005 apbalvošanas ceremonija.

Ar īpašu apbalvošanas ceremoniju, paziņojot 2005. gada vērtīgāko dziesmu, tiks pielikts punkts Latvijas Radio 2 sešus gadus veidotajam dziesmu šovam Muzikālā banka. 31. decembrī noslēdzās balsojums par pagājušā gada vērtīgāko dziesmu, un aptaujā piedalījās 162 834 balsotāji. Rezultāti tiks paziņoti tikai apbalvošanas ceremonijā, bet vērtīgāko dziesmu pirmais piecpadsmitnieks un to izpildītāji jau noskaidroti.

Muzikālās bankas idejas autors un apbalvošanas ceremonijas režisors Valdis Pavlovskis jau atklāj, ka apbalvošanas ceremonija tiek veidota īpašās noskaņās. "Parasti jau šādus beigu pasākumus veido bēdīgus vai pompozus, bet Muzikālā banka no skatītājiem un klausītājiem atvadīsies humora pilnā noskaņā. Nekas jau nav beidzies. Gan jau dziesma atradīs jaunas mājas un būs jaunas aptaujas."

Arī muzikāli šovs šoreiz būs citāds – finālā iekļuvušās dziesmas mūziķi izpildīs kopā ar stīgu orķestri. Atšķirīgs nekā ierasts būs arī apbalvošanas ceremonijas vadītāju ampluā – Baiba Palkavniece un Normunds Rutulis šoreiz vadīs TV un radio tiešraidi, bet uz skatuves rosīsies kāds cilvēks, kura vārdu organizatori vēl neatklāj – pārsteigumam.

Savukārt Muzikālās bankas producents un Izklaides producentu apvienības 7 direktors Aigars Dinsbergs stāsta, ka sešu gadu laikā kopā saņemts vairāk nekā pusotra miljona balsojumu, bet "bankas seifos" noguldītas gandrīz 3000 dziesmas.

Pasākumu pilnā apjomā tiešraidē varēs vērot Latvijas TV 1. programmā un dzirdēt Latvijas Radio 2, un viesu statusā tajā piedalīsies re:public, Opus Pro un Aisha, Cosmos, Chilli un Daiga Petkēviča, U.K., Ivo Fomins, Roberto&Elizabet, Ozols, Ance Krauze, Laimis Rācenājs, Amber un daudzi citi skatuves mākslinieki.

***

Finālisti

Prāta vētra

Tumsa

Double Faced Eels

Dons

Autobuss debesīs

Intars Busulis

Z-Scars

Lauris Reiniks

Jumprava

Putnu balle

Borowa MC

Gain Fast

Elīna Krastiņa

Tranzīts

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu