"Sekss un lielpilsēta" piekāpjas zaļajam briesmonim (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Ziemeļamerikas kinoteātros jau otro nedēļu pēc kārtas saimnieko zaļais briesmonis Šreks, ziņo ārzemju prese.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Ceturtā Šreka multiplikācijas filma, kas uzņemta 3D formātā "Šreks: ilgi un laimīgi" ("Shrek Forever After"), otrajā nedēļā nopelnījusi 43,3 miljonus dolāru, tādējādi apsteidzot "Warner Bros" sen solīto filmas "Sekss un lielpilsēta 2" ("Sex and the City 2") turpinājumu (32,1 miljons). Kā ierasts, studijas "DreamWorks" filmas varoņu balsis ierunājuši tādi slaveni Holivudas aktieri kā Maiks Majers (Mike Myers), Kamerona Diaza (Cameron Diaz), Edijs Mērfijs (Eddie Murphy) un Antonio Banderass (Antonio Banderas).

Pirms diviem gadiem populārā seriāla pirmās daļas pilnmetrāžas filma pirmajā nedēļā nopelnīja daudz vairāk, proti, 56,8 miljonus dolāru.

Trešajā pozīcijā ierindojusies vērienīgā datorspēles ekranizācija "Persijas princis: laika smiltis" (Prince of Persia: The Sands of Time) ar Džeiku Gilenholu (Jake Gyllenhaal) galvenajā lomā. Filma 3646 kinoteātros pirmajās trīs dienās iekasējusi 30,1 miljonu dolāru. Šis rezultāts Disneja studijai noteikti rada pamatīgas galvassāpes, jo ir negaidīti zems. Sevišķi, ja ņem vērā filmas iespaidīgo 200 miljonu budžetu.

"Sekss un lielpilsēta" Latvijā būs skatāma no 11.jūnija, bet pēdējo filmu par Šreku būs iespējams noskatīties no 4.jūnija.

"Sekss un lielpilsēta 2" zvaigznes
"Sekss un lielpilsēta 2" zvaigznes Foto: AFP/LETA

Top10

1. Shrek Forever After (43.3 milj.)

2. Sex and the City 2 (32.1 milj.)

3. Prince of Persia (30.2 milj.)

4. Iron Man 2 (16 milj.)

5. Robin Hood (10.3 milj.)

6. Letters to Juliet (5.9 milj.)

7. Just Wright (2.2 milj.)

8. Date Night (1.8 milj.)

9. MacGruber (1.5 milj.)

10. How to Train Your Dragon (1 milj.)

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu