Britu modele "Transformeros" ieņems Foksas vietu? (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Iespējams, filmas "Transformers" ("Transformeri") franšīzes veidotājiem izdevies atrast aktrises Meganas Foksas (Megan Fox) aizstājēju, ziņo ārzemju prese.

Kā viena no reālākajām kandidatūrām Foksas vietā tiek minēta britu modele Rosija Hantingtone-Vaitlija (Rosie Huntington-Whiteley). Atgādinām, ka pirms nedēļas kinokompānija "Paramount Pictures" paziņoja, ka amerikāņu aktrise Megana Foksa nespēlēs Maikla Beja (Michael Bay) filmas "Transformers" ("Transformeri") trešajā daļā.

"Sports Illustrated" modele un aktrise Bruklina Dekere
"Sports Illustrated" modele un aktrise Bruklina Dekere Foto: AFP/LETA

23 gadus vecā "The Victoria Secret" modele Rosija Hantingtone-Vaitlija pagājušo piektdien, neskatoties uz to, ka viņai nav lielas pieredzes kino, esot piedalījusies kastingā uz Foksas lomu un kļuvusi par filmas veidotāju favorīti.

Šobrīd uz lomu pretendē vēl divas aktrises - romantiskās komēdijas "The House Bunny" ("Kā kļūt par perfektu zaķi") zvaigzne Sāra Raita (Sarah Wright) un izdevuma "Sports Illustrated" modele un aktrise Bruklina Dekere (Brooklyn Decker), ziņo Deadline.com.

Filmas uzņemšana ieplānota jau jūnijā.

Kā citas iespējamās "Transformers" vakantās lomas aktrises tiek minētas "Heroes" zvaigzne Heidena Penetjēra (Hayden Panettiere), modele Miranda Kera (Miranda Kerr) un "Krēslas" zvaigzne Ašlija Grīna (Ashley Greene).

Franšīzes otrā, 2009.gadā iznākusī daļa "Transformers: Revenge of the Fallen" ("Transformeri: Pieveikto atriebība"), neskatoties uz šogad iegūtajām "Zelta avenēm", ko piešķir par gada sliktākajiem veikumiem kino, visā pasaulē ieņēmusi vairāk nekā 830 miljonus ASV dolāru (477 miljonus latu). Kopā ar franšīzes pirmo daļu tās ieņēmumi visā pasaulē pārsniedz 1,5 miljardus ASV dolāru.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu