Treisija Torna apdzied draugu šķiršanos (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu mūzikas dueta "Everything But The Girl" dziedātāja - brīnišķīgās balss īpašniece Treisija Torna (Tracey Thorn) šomēnes (17.maijā) atgriežas pie klausītājiem ar jaunu studijas albumu.

"Love and It's Opposite" seko elektroniskajam 2007.gada albumam "Out of the Woods" un pašos karjeras pirmsākumos - 1982.gadā izdotajam debijas soloalbumam "A Distant Shore", kas toreiz tika ierakstīts par nieka 138 mārciņām un ierindojās britu indīmūzikas topa 2. vietā.

Jaunais ieraksts ir akustisks un intīms vērojums par draugu un paziņu šķiršanos.

Šis ir ieraksts par mani pašu un cilvēkiem, kas apkārt ... par reālu dzīvi pēc 40,

albuma saturisko pusi komentē māksliniece.

Apvienotajā Karalistē to izdod Tornas laulātā drauga Bena Vatsa (Ben Watt) izdevniecība "Strange Feeling", savukārt Ziemeļamerikā to izplatīs "Merge Records".

"Love And Its Opposite"
"Love And Its Opposite" Foto: Publicitātes foto

Albumu, kas ierakstīts gan Berlīnē, gan Londonā, producējis otrā albuma skaņu vīrs Evens Pīrsons (Ewan Pearson - sadarbojies ar Ņujorkas diskopanka spīdekļiem "The Rapture", "Ladytron" un pat Gvenu Stefani). Kā viesmūziķi platē dzirdami Nešvilas dziesminiece Kortnija Tidvela (Cortney Tidwell), zviedru dziedātājs Jens Lekmans (Jens Lekman) un britu elektrodīvaiņu apvienības Hot Chip dalībnieks Als Doils (Al Doyle).

Visas dziesmas jaunajā albumā sacerējusi pati Rorna, izņemot "Come on Home to", kas pieder slavenā dziedātāja un dziesmu autora Lī Hazelvuda (Lee Hazlewood) spalvai.

Albuma pirmais singls "Oh, the Divorces!" (skat. video) 17.februārī izdots kā bezmaksas mp3.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu