"Fonofest" publicē trešo un DJ skatuvi (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras festivāls "Fonofest" nāk klajā ar dīdžejiem, kas 9. un 10. jūlijā uzstāsies Cēsu rajona Uplandos, kā arī piesaka vēl vienu skatuvi jaunajiem mūziķiem.

Kā jau ierasts pēdējos gados, "Fonofest" norise iekļaus arī DJ telti, kuru pārstāvēs Latvijā pazīstami dīdžeji: Toms Grēviņš, AI-VA, Artis Dvarionas, Crystral Sound System, Indriķis un Chabucca. Jāatzīmē, ka Tomam Grēviņam šī būs jubileja – piektais sadarbības gads ar "Fonofest".

Ņemot vērā, ka izsludinātajā "Fonofest" grupu konkursā tika saņemts rekordliels pieteikumu skaits, festivāla organizatori izlēma veidot vēl trešo – jauno mūziķu skatuvi. Uz šīs skatuves kāps vairāk kā piecpadsmit grupas, no kurām jau apstiprinātas ir tādas apvienības kā "Monkey Rocks", "Meribel", "Klusā Stunda", "Abracadabra", "Parara", "The Highway", "In The Box", "Kaķis Maisā", "Spit It Out", "Aperitif", "Toria", "The Next Ones", "Canzone" un "Mozart's Revenge".

Festivāla organizatori norāda, ka mūzikas līmenis Latvijā pēdējo gadu laikā ir strauji audzis, tāpēc, lai sekmētu muzikālās skatuves izaugsmi, pāris no otrās skatuves konkursam pieteikušajām grupām tika uzaicinātas uzstāties uz galvenās skatuves, tādējādi gūstot vērtīgu pieredzi, dalot skatuvi ar jau plašā mērogā atpazīstamām grupām.

Jau ziņots, ka festivāls "Fonofest" norisināsies 9. un 10. jūlijā Cēsu rajona "Uplandos", kur uz vairākām skatuvēm kāps tādas grupas kā "Skyforger", "Dzelzs Vilks", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Sanctimony", "Astro’n’Out", "Insane" (Hun), "Satellites Lv", "Roberts Gobziņš un Resnie Putni", "Enhet" un vēl daudzas citas, kopskaitā aptuveni piecdesmit apvienības no 8 valstīm.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu