Jaunā radio komandai pievienojas Švāns (70)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaundibinātajai bijušo SWH dīdžeju Māra Žigata, Arta Volfa, Toma Grēviņa un Egona Reitera radiostacijas komandai pievienojies dīdžejs un televīzijas spēles "Prāta banka" vadītājs Eduards Švāns, ziņo radio mājas lapa "revolucija.lv" (skat. video).

Kā jau solīts, radio revolucionāri turpina atklāt kārtis par topošo jauno radiostaciju, un šodien viņi ir nākuši klajā ar paziņojumu, ka viņu esošajai dīdžeju komandai ir pievienojies arī Eduards Švāns. Eduards Švāns, kurš arī agrāk ir bijis dzirdams radio SWH ēterā, pēdējā laikā vadīja Prāta banku LNT kanālā, taču pats apgalvo:

No televīzijas esmu prom, jo šlipse kaklam uzrīvēja tulznu.

Turklāt nav jau tā, ka es tagad būšu atkal neredzams – jaunais medijs būs tāds, ka mani varēs ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt."

Kādu lomu pildīs Švāns jaunajā radio, pagaidām runāts netiek, jo katra dīdžeja programmu, saturu un laikus jaunā medija veidotāji sola atklāt pakāpeniski tuvākajā laikā.

Tieši tāpat tuvākajā laikā uzzināsiet arī radio frekvenci, nosaukumu, studijas atrašanās vietu un citus ar radio saistītos jaunumus.

"Džeki - gan dīdžeji, gan iekšējā komanda, un tagad arī es - strādā ļoti nopietni, lai piedāvātu auditorijai unikālu radio konceptu, kāds līdz šim nav redzēts," apgalvo Švāns.

Sīkāk revolucionāru aktivitātēm varat sekot www.revolucija.lv, kā arī noskatīties nu jau par tradīciju kļuvušo jauno iknedēļas piektdienas video, ar kuru palīdzību medija veidotāji atklāj radio attīstību.

Kādi pārsteigumi vēl sekos – tas ir jautājums, uz kuru pagaidām atbildes sniegtas netiek, taču tie būs!

Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu