Rīgā sāk izrādīt filmu "Robins Huds" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 12.05. vairākos Latvijas kinoteātros būs skatāma jaunā piedzīvojumu filma "Robins Huds" ar filmas "Gladiators" Oskara balvas ieguvēju Raselu Krovu (Russell Crowe) galvenajā lomā, informēja "Forum Cinemas".

Filma "Robins Huds" no šodienas Rīgā būs skatāma kinoteātros "Parex Plaza" un "Cinamon", Daugavpilī - kinoteātrī "Silverscreen", Liepājā - kinoteātrī "Balle", Siguldā jaunā filma tiks demonstrēta kinoteātrī "Lora".

Filma "Robins Huds" ir filmas "Gladiators" režisora Ridlija Skota (Ridley Scott) jaunākā filma.

Leģendām apvītais Robina Huda tēls pazīstams jau paaudzēm ilgi, viņa varoņdarbi, taisnīgums un piedzīvojumu gars ir iedvesmojis lielus un mazus. Šī filma ir stāsts par to, kā aizsākās leģenda par Robinu Hudu.

Filmas darbība norisinās 13.gadsimtā Anglijā. Pēc karaļa Ričarda nāves Robins Longstraids atgriežas no dienesta armijā un dodas uz Notingemu, lai atdotu kāda kritušā bruņinieka zobenu viņa tēvam. Viņš iemīl enerģisko lēdiju Merionu, kuru atveido Oskara balvas ieguvēja aktrise Keita Blānšeta. Cerēdams iekarot Merionas sirdi un glābt ciematu, Robins kopā ar saviem biedriem stājas pretī netaisnībai un sāk sacelšanos, kas uz visiem laikiem izmainīs lietu kārtību.

Ar filmu "Robins Huds" šodien tiks atklāts arī 63.Kannu kinofestivāls.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu