Almodovars uzņems filmu ar Antonio Banderasu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spāņu kinorežisors Pedro Almodovars (Pedro Almodóvar) uzņems vēl vienu filmu ar Antonio Banderasu (Antonio Banderas), pēc 20 gadiem atjaunojot sadarbību ar aktieri, kas nospēlēja galveno lomu viņa 1990.gada hitā "Tie Me Up, Tie Me Down" ("Sasien mani, atsien mani"), vēsta britu laikraksts "The Guardian".

Abi strādās pie filmas "La Piel que habito" ("Āda, kurā es dzīvoju"), kuras uzņemšana sāksies jau šogad. Kā vēsta kino industrijas izdevums "Variety", filma tiks uzņemta pēc franču rakstnieka Tjerī Žonkē romāna "Mygale" motīviem. Banderass tajā spēlēs plastisko ķirurgu, kas vajā vīrieti, kas izvarojis viņa meitu.

Tā ir skarbākā filma, ko es jebkad esmu uzrakstījis,

intervijā ar laikrakstu "El Pais" sacīja Almodovars. "Un Banderasa varonis ir brutāls."

Banderass savas karjeras sākumā spēlējis piecās Almodovara filmās, ieskaitot "Matador", "Law of Desire" un "Women on the Verge of a Nervous Breakdown". Taču pēc lomas komēdijā "Tie Me Up, Tie Me Down" Banderass aizbrauca uz Holivudu.

Kā paskaidroja Almodovars, viņa jaunā kinolente būs "šausmu filma bez kliedzieniem vai baidīšanas". "To ir grūti definēt, taču tas ir ļoti tuvs šausmu žanram, kas man ļoti patīk un ko es nekad neesmu darījis," norādīja režisors piebilstot, ka neievēros nevienu no šī žanra likumiem.

Par to, ka Banderass 20 gadu laikā varētu būt mainījies, Almodovars nesatraucas. "Viņš ir tieši tāds pats kā tad, kad aizbrauca. Brīdī, kad viņš ienāca, bija sajūta, it kā mēs iepriekšējā vakarā būtu pabeiguši "Tie Me Up"," sacīja Almodovars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu