Radio SWH dīdžeji veido jaunu mediju (108)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen "Radio SWH" nācis klajā ar paziņojumu par divu jaunu ētera personību pievienošanos savai komandai. Tajā pašā laikā atsevišķos medijos apstiprinājusies informācija par jaunas radiostacijas veidošanos un pēc neoficiālas informācijas zināms, ka par tās ētera un tehniskajiem cilvēkiem, visticamāk, kļūs atsevišķi esošie un bijušie "Radio SWH" dīdžeji un darbinieki.

TVNET jau vēstīja, ka par vienu no jaunajām "Radio SWH "ētera personībām kļuvis Intars Busulis. Viņš būs dzirdams no 5. maija, kad darbdienās, laikā no pulksten 16 līdz 19, vadīs raidījumu "Braucamais laiks", nomainot tā līdzšinējo vadītāju Egonu Reiteru.

Pagājušonedēļ "Radio SWH" paziņoja par vēl vienas jaunas ētera personības pievienošanos viņu komandai. Turpmāk programmu darbdienās no 12 līdz 16 vadīs dziedātājs Normunds Rutulis, stājoties Toma Grēviņa un Arta Volfa vietā.

Neoficiāli zināms, ka šīs izmaiņas saistītas ar Toma Grēviņa, Egona Reitera un Arta Volfa pāriešanu uz topošo radiostaciju, kuras veidotāji darbu sola sākt jau maijā.

Kā viens no iespējamiem jaunās radiostacijas nosaukumiem (visticamāk, pagaidu) interneta medijos tiek minēts LOL FM, kam izveidots arī savs profils populārajā mikroblogu vietnē "Twitter", un vienīgās personas, kam tas seko, ir iepriekšminētie "Radio SWH" dīdžeji. "Pieļauju, ka īstais radio nosaukums vēl tiek turēts slepenībā" – savā blogā raksta kāds radio nozares eksperts.

Jauno radiostaciju, iespējams, veidos vairāki bijušie "Radio SWH" darbinieki, tostarp Māris Žigats, kas darba attiecības ar radio pārtrauca pagājušā gada nogalē.

Tas būs jauns medijs, ne tikai radiostacija,

Žigats norādīja portālam "Diena". Savukārt sarunā ar TVNET viņš solīja, ka jaunākā informācija par topošo mediju tiks atklāta pēc maija svētkiem.

Tīmeklī ir izskanējusi arī neoficiāla informācija, ka "jaunā radiostacija īstenos Latvijā līdz šim nebijušu radio formātu – atvērtā tipa radio ar publiski apskatāmu studiju un tajā notiekošo".

Komentāri (108)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu