15.aprīlī LR1: Kā ārstēt pavasara kaites? Ir mazs darbiņš... Šanhajā! (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/mcfarlandmo

Droši vien pamanījāt - līdz ar pavasara atnākšanu deguns pil kā lāsteka, nejauks kāss arī uznāk laiku pa laikam, un droši vien temperatūras maiņa liek pārdzīvot ne vienu vien drebuli un karstuma viļņus. Vai tās ir pavasarim raksturīgās saslimšanas? Kā tikt galā ar “slapju degunu” un pārējām kaitēm?

Par to no 9:00 līdz 10:00 sarunāsimies ar Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas otolaringologu Kasparu Peksi.

Bet temats pēc 10:00 noteikti ieinteresēs visus tos, kas meklē kaut vai pagaidu darbu, un arī tos, kas meklē darbu ārzemēs. Mums šāds mazs darbiņš ir padomā - uz laiku, ārzemēs, precīzāk - Šanhajā. Turklāt šis darbs kaulus nelauž un mēs to mudinām uzskatīt par iespēju apskatīt pasauli un izdarīt ko lietderīgu! Kas tas par darbu, uz cik ilgu laiku un kāpēc mēs meklējam tieši jūs, uzzināsit sarunā ar Jāni Ķirpīti.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu