Raselam Krovam zvaigzne Holivudas Slavas alejā (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Austrāliešu aktieris Rasels Krovs (Russell Crowe), kas drīzumā atgriezīsies uz kinoteātru ekrāniem kā Robins Huds, pirmdien saņēmis zvaigzni Holivudas Slavas alejā, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".

"Paldies par šo privilēģiju," sacīja aktieris simtiem fanu, kas pulcējās pie kinoteātra "Kodak Theatre". "Es vienmēr būšu pateicīgs par to."

Svinīgajā ceremonijā Krovu pavadīja viņa sieva Daniela un dēli Tenisons un Čārlzs.

Kā vēsta laikraksts "Sydney Morning Herald", Krovs lūdza, lai viņa zvaigzne tiktu novietota pirmajā brīvajā vietā, kas atrodas blakus amerikāņu kino leģendas Marlona Brando zvaigznei.

Pirms tam Krovs esot trīs reizes noraidījis aicinājumu saņemt zvaigzni, jo uzskatījis, ka nav to pelnījis.

Sākumā man šķita, ka es neesmu izdarījis pietiekami daudz, lai būtu to pelnījis,

sacīja 46 gadus vecais aktieris. "Taču tagad es laikam esmu nonācis līdz tam punktam, kurā, ja vien tu nepasaki "jā", iespējams, tev to vairs nejautās."

Krovs savu karjeru sācis kā televīzijas aktieris deviņdesmito gadu sākumā. Kino viņa pirmā pamanāmākā loma ir 1992.gada filmā "Romper Stomper". Aktieris ir bijis nominēts trīs "Oskara" balvām un 2001.gadā ieguva ASV Kinoakadēmijas balvu kā labākais aktieris par spēli Ridlija Skota episkajā drāmā "Gladiator" ("Gladiators").

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu