Positivus festivālā uzstāsies Lady Gaga* (121)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šodien, 1.aprīlī, nosaukts pirmais galvenais mākslinieks, kurš šovasar, 16. un 17. jūlijā, uzstāsies Positivus festivālā Salacgrīvā uz kādas no lielajām mūzikas skatuvēm.

Kā šorīt ziņo Radio Skonto, 16.jūlijā uz "Positivus" festivāla lielās skatuves kāps skandalozā amerikāņu popzvaigzne Lēdija Gāga (Lady Gaga).

Plānots, ka kopā festivālā uzstāsies vēl trīs galvenie mākslinieki, no kuriem visi būs pasaules līmeņa aktuālas zvaigznes. Kuluāros izskanējušas baumas, ka, iespējams, festivālā uzstāsies arī dziedošā mājsaimniece Sūzana Boila, Disneja kanāla zvaigzne Mailija Sairusa, kā arī pirms dažām dienām "atklātībā nākušais" Rikijs Mārtins, kurš saviem Latvijas faniem sola sarūpēt īpašu pārsteigumu, kāpjot uz skatuves ar dziedātāju Markusu Rivu, lai duetā izpildītu viņa saulaino hitu "Paradīzes vasara".

Tāpat festivālā piedalīsies virkne jauno ārzemju mūzikas zvaigžņu, kuri pārstāvēs dažādus mūzikas stilus.

Festivāla biļetes šogad būs nedaudz dārgākas, bet vēl arvien būs līdzīgas ārzemju mākslinieku atsevišķu koncertu cenām Rīgā.

Vienas dienas biļešu cena LVL 150. Šo biļeti varēs izmantot vienā no festivāla dienām pēc jūsu izvēles.

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā – www.bilesuserviss.lv un bezrindas.lv.

Šī ir 1.aprīļa ziņa

Komentāri (121)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu