Nodeg Harija Potera filmu Cūkkārpas skola (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ugunsgrēks izpostījis Harija Potera filmu Cūkkārpas skolu, kad tur tika uzņemta fināla cīņas aina, vēsta britu tabloīds "Coventry Telegraph".

Kad filmēšanas grupa uzņēma filmas "Harry Potter and the Deathly Hallows" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti") kulminācijas ainu, sprāgstvielas aizdedzināja burvju skolas dekorācijas, izraisot plašu ugunsgrēku. Ugunsdzēsēji cīnījās ar liesmām 40 minūtes, taču, neskatoties uz viņu pūliņiem, visa Cūkkārpa tika izpostīta.

Lai apdzēstu ugunsgrēku, uz kinostudiju "Leavesden Film Studios" netālu no Vatfordas piektdien ieradās sešas ugunsdzēsēju automašīnas.

"Mēs uzņēmām ainu, kurā cīņas laikā Hogvarta tiek uzspridzināta. Taču liesmas pārmetās uz dekorācijām un viss aizdegās. Kādā brīdī tas viss bija pilnīgi nekontrolējami," pavēstīja kāda informēta persona. "Tā bija liela kaujas aina ar pirotehniku un sprādzieniem. Tur bija pils dekorācija no koka, tērauda un plastmasas, un kaut kādā veidā tas viss aizdegās."

Ugunsgrēka laikā filmas galvenie aktieri, ieskaitot Danielu Redklifu, Emmu Vatsonu un Rūpertu Grintu, neatradās filmēšanas laukumā. Aptuveni 100 filmēšanas grupas locekļi un pāris aktieri, kas atradās filmēšanas laukumā, veiksmīgi izvairījās no traumām, tomēr liesmas radīja zaudējumus 100 000 sterliņu mārciņu apmērā.

Kinokompānija "Warner Bros" apstiprināja informāciju par notikušo ugunsgrēku un norādīja, ka filmas uzņemšana turpinās, taču, visticamāk, pirmā filmas daļa uz ekrāniem nonāks ar nelielu aizkavēšanos.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu