16.martā LR1: Jums pienācis "spams"! Ko skola gaida no vecākiem un vecāki no skolas? (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/One Laptop per Child

Kas tik viss nepienāk e-pastā!!! Gan draugu vēstulītes, gan piedāvājumi dalīties ar miljoniem un draiski pavadīt laiku! Pēdējos ziņojumus dēvē par “spamu”, bet vai par to sauc visu nevēlamo saturu? Kas ir tas, ko sauc par “junk mail”? Un pats galvenais - kā ar to visu cīnīties?

Par nevēlamo e-pastkastītē no 9:00 līdz 10:00 sarunāsimies ar “Mailigen” projekta vadītāju Gati Tropiku un uzņēmuma “iMedia” valdes locekli Artūru Bernovski.

Pēc 10:00 turpināsim jau sākto sarunu ciklu par izglītību un to, kā uzlabot sadarbību starp skolu un vecākiem. Šoreiz par to, ka sistēma ir viena, bet skolas - dažādas! Kas ir tas, kas traucē darboties skolai, kā pietrūkst skolēniem un ko par izglītību domā vecāki? Uz sarunu par šiem jautājumiem mūsu studijā aicināsim privātās vidusskolas «Patnis» valdes priekšsēdētāju Zani Ozolu un vecāku pārstāvi Māri Putniņu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599

E-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu