9.martā LR1: Ko dara pacientu ombuds? Vairāk saules, vairāk biznesa pieredzes! (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Pink Sherbet Photography

Varbūt būsit palaiduši garām ziņu, ka Latvijā darbojas pacientu ombuds. Ko tas dara un kādos gadījumos vērsties pie šāda tiesībsarga? Kā notiek pretenziju iesniegšana un cik ātri gaidāms rezultāts? Un kuras ir tās pacientu tiesības, kuras tiek pārkāptas visbiežāk? Un vai tagad ārstiem tas ir jaunais bieds kādreizējā MADEKKI vietā?

Ar atbildēm uz šiem jautājumiem mūsu studijā uz stundu pēc 9:00 viesosies pacientu ombuda valdes priekšsēdētāja Liene Šulce.

Pēc 10:00 raidījumā turpināsim sarunas, kurās ar savu pieredzi aicinām dalīties tos, kas ir izveidojuši savu uzņēmumu un tāpēc vislabāk zina pastāstīt, kā tas darāms un ko darīt noteikti nevajag. Kā sākt ar ideju un attīstīt to no paša sākuma? Cik ilgi jādzīvo ar savilktu jostu un kurā brīdī saprast - izdevās! Ar savu pieredzi mūsu studijā viesosies restorānu „Vairāk saules” līdzīpašnieks un šefpavārs Endijs Bērziņš.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599

E-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu