5.martā LR1: Kļūt par uzņēmēju, tikai - kādu? No kurienes rodas sapņi? (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/TheAlieness GiselaGiardino²³

Viens no jautājumiem, kas jāatrisina, ja vēlaties sākt biznesu un kļūt par uzņēmēju, ir - kādu darbības formu izvēlēties? Varbūt dibināt SIA, varbūt kļūt par individuālo komersantu, bet varbūt - par pašnodarbinātu personu? Ar kādām izmaksām rēķināties katrā variantā? Ar ko atšķiras atskaišu veidošana? Un kādas priekšrocības vai ierobežojumi ir katrai no šīm uzņēmējdarbības formām?

Ar atbildēm pēc 9:00 dalīsies Naudas plānošanas centra eksperti Jānis Pikmanis un Lauris Naļivaiko.

Kādi tik nemēdz būt sapņi - spilgti un erotiski, tādi, kas atkārtojas, un tādi, kuros mēs pārvaram fiziskās barjeras! No kurienes rodas sapņi un par ko tie mums stāsta? Kāpēc sapņos atkārtojas viens un tas pats scenārijs? Kāpēc redzam krāsainus vai tikai melnbaltus sapņus, bet daži nesapņo vispār? Kāpēc sapņos tik viegli lidojam un rāpošana veicas labāk nekā skriešana? Iespējami daudz par sapņiem un sapņošanu un tās saistību ar mūsu dzīvi izdibināsim no 10:00 līdz 11:00, kad studijā būs praktiskā psiholoģe Solvita Lauka.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599

E-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu