4.martā LR1: Kur slēpjas “enerģētiskais līdzsvars”? Ko vecāki gaida no skolas un ko skola no vecākiem? (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/dave_mcmt

Vienkāršiem vārdiem - cilvēka enerģētiskais līdzsvars nozīmē, ka mēs uzņemam tieši tik daudz enerģijas, cik patērējam! Bet kā tas veidojas un vai tiešām ir iespējams visu laiku noturēt bilanci “pa nullēm”? Kā saglabāt un uzturēt sevi formā - ne par daudz, ne par maz? Un kas ir tie signāli, kuri norāda, ka kaut kas nav kārtībā?

Lai atbildētu uz šiem jautājumiem, no 9:00 līdz 10:00 studijā aicināsim makrobiotikas speciālistu Robertu Lācīti.

Izglītība un skolas gaitas ir tās, kas cilvēka dzīvi un sabiedrību ietekmē visbūtiskāk, tāpēc mēs vēlamies sākt atklātu diskusiju par skolu un atbildēt uz vairākiem jautājumiem: kas ir tas, ko no skolas gaida vecāki un bērni? Ko skola gaida no vecākiem? Kāpēc vecāki sūta skolā savus bērnus un kāds tad ir izglītības mērķis? Šo diskusiju sākot, mūsu ciemiņi būs psiholoģijas doktore un RTU docente Airisa Šteinberga, LU Vadībzinātnes doktorante un Rīgas 45.vidusskolas skolotāja Žanete Tauriņa, kā arī vecāku pārstāvis Olafs Zvejnieks.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599

E-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu