2.martā LR1: Apģērbs no sintētikas? Kurus aicina "ienākt uz tēju"? (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/LizMarie

No vienas puses - apģērbs, kas gatavots no dabīgiem materiāliem labi sader ar ekoloģiski domāšanu un ir saistīts ar globālu biznesu. No otras - sintētiskie materiāli ir plaši pieejami un tāpēc arī lētāki. Bet vai audumi no sintētikas ir sliktāki? Vai ir zināms, kāda ir to ietekme uz mūsu veselību? Vai tiešām auduma izejvielai un struktūrai ir tiks būtiska ietekme uz cilvēku?

Lai rastu atbildes uz šiem jautājumiem, mūsu studijas viešņa no 9:00 līdz 10:00 būs pediatre, materiālu un dziju speciāliste Inese Sproģe.

Lai gan uz tēju vai glāzi laba vīna parasti aicina sen neredzētus draugus, tie nebūt nav vienīgie, kurus grib pacienāt mūsu aicinātie viesi! Kurus gribam aicināt uz tēju un kāpēc? Kāds sakars socializācijai un domu apmaiņai ar mūsu ikdienu? Lai to uzzinātu, pēc 10:00 tiksimies ar NVO konsultanti, pilsoniskās izglītības un sabiedrības attīstības veicinātāju Ausmu Pastori un „Kustības par neatkarīgu dzīvi” iniciatīvas grupas vadītāju Ingu Šķesteri.

Telefoni tiešraidē: 67222888, 67225599

E-pasts studijā: klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā: www.latvijasradio.lv

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu