Rīgā dīdžejs "SweetnCandy" no Vācijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gada romantiskākajai nedēļas nogalei "Dirty Deal Café" piedāvā "Pencil Haus" sērijas pasākumu, kura galvenais viesis ir dīdžejs un mūzikas producents no Vācijas "SweetnCandy".

12.februārī, Valentīnas priekšvakarā minimal techno mūzikas stila piekrītējiem būs iespēja izbaudīt vācu dīdžeja un producenta SweetnCandy, jeb īstajā vārdā Riko Henšelis (Rico Henschel), spēlētprasmi. Riko izdotā mūzika "Einmaleins", "Dumb-Unit" un "Raum" izdevniecību apgādā nopietni ietekmējusi minimal techno mūzikas stila attīstību. Mākslinieka atpazīstamības zīme ir viņa mūzikas setu spēcīgais un virtuozais skanējums. Savukārt, projekta "Green Fiction" ietvaros Riko velta vairāk uzmanības tieši spēcīgām melodijām un muzikālajai harmonijai. Tāpēc ir īpaši interesanti uzzināt, ko mākslinieks sagatavojis savai Valentīndienas performancei.

"Pencil Haus" ir ikmēneša pasākumu sērija, kas plaši pazīstama visu Rīgas minimal mūzikas stila piekrītēju vidū. Katrs pasākums izceļas ar lielisku atmosfēru, interesantiem cilvēkiem, iespaidīgām video instalācijām un konsekventi labu muzikālo gaumi, kas katru mēnesi pulcē līdz pat 300 pastāvīgo apmeklētāju.

Pasākuma viesdīdžeji un videomākslinieki:

KRIS HOVEL (Pencilhaus/Danscotheek)

LAURENT DATHIE (Pencilhaus/Danscotheek)

VJ wickiss (Klusa Daba), VJ mlada (FuckForFriendship/ Pencilhaus)

Sākums plkst. 23:00

Biļešu cenas:

Līdz 00:00 – Ls 4

Pēc 00:00 – Ls 6

Pēc 05:00 – Ls 3

Guestlist – Ls 5 (00:00 – 05:00)

Adrese: Dirty Deal Cafe, Maskavas iela 12 / k.2

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu