Doktora Hausa piektā sezona (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Seriāla "Doktors Hauss" jaunā, piektā sezona sāksies ar dažādiem un ne visai patīkamiem notikumiem – Vilsona un Hausa attiecības ir gaužām saspīlētas, Kameronai un Čeisam tās virzās vēl nezināmā gultnē, bet Hausa un Kadijas saikne kļūst aizvien savdabīgāka.

Jau tuvāk ielūkojoties gaidāmajā - joprojām sērodams par draudzenes nāvi, Vilsons iesniegs atlūgumu. Bet Hauss darīs visu, lai viņu pārliecinātu palikt slimnīcā, uzskatot ka, mainot vidi, skumjas neizzudīs. Nespējot atrunāt Vilsonu, Hauss ķersies arī pie galēja glābiņa - šantāžas, atteikdamies ārstēt smagi slimu sievieti, kurai grūtniecības testi uzrāda grūtniecību, taču sonogrāfijā embrijs nav redzams. Un vēl kas - Hauss sev vien zināmu apsvērumu dēļ nolīgs privātdetektīvu, kuram jāizseko Vilsons.

Bet kas īsti notiks slimnīcā? Vai Vilsons tiešam aizies? Ir cerības, ka Hausu šie notikumi mainīs? Kas notiks starp Kameronu un Čeisu? Un kādas turpmāk būs Hausa un Kadijas attiecības? Tik daudz jautājumu... bet atbilžu pagaidām nav!  

Foto: TV3

Rādās, ka šo tikšanos gaida daudzi, jo, kā liecina EuroData TV Worldwide apkopotā informācija, par 2008.gada skatītāko seriālu kļuvis tieši "Doktors Hauss"! Tas pie televīzijas ekrāniem pulcējis vairāk nekā 81,8 miljonus cienītāju, un jau no 2.februāra tas būs redzams arī ikvienam TV3 skatītājam!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu