"Zvaigžņu kari" pārtaps 3D formātā (28)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Džeimsa Kamerona filmas "Avatar" ("Avatars") panākumi pamudinājuši Džordžu Lūkasu pārveidot 3D formātā viņa leģendāro sāgu "Star Wars" ("Zvaigžņu kari"), vēsta "Lenta.ru", atsaucoties uz režisora interviju ar kino ziņu vietni "Access Hollywood".

"Gadiem ilgi mēs esam gribējuši pārvērst "Zvaigžņu karus" 3D formātā," stāstīja režisors. "Taču toreiz nebija tehnoloģijas. Domāju, ka šis būs jauns stimuls likt tam notikt," atklāja Lūkass.

Režisors piebilda, ka līdz šim nav bijis stereoskopiskā kino fans, tomēr Kamerona jaunā filma mainījusi viņa priekšstatu. "Man tā patika. Es arī veidoju šādas filmas, tāpēc es spēju novērtēt, kam viņš (Džeimss Kamerons) gājis cauri."

Svētdien notikušajā apbalvošanas ceremonijā Džeimsa Kamerona veidotais zinātniskās fantastiskas eposs "Avatar" ("Avatars") ieguva "Zelta Globusa" apbalvojumu kā labākā dramatiskā filma, bet pats Kamerons ieguva labākā režisora titulu.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu