Puišu grupa "Latte" beidz pastāvēt (78)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Puišu grupa "Latte", kuras sastāvā dzied Ainars Bumbieris, Pāvels Griškovs un Mārtiņš Ruskis, pārtrauc savu koncertdarbību un beidz pastāvēt, informēja mūziķi.

"Latte" plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama pirms gada, debitējot ar Zigmara Liepiņa un Aleksandra Čaka dziesmu "Mazā". Šajos Ziemassvētkos mūziķi klausītājiem piedāvāja jaunu skaņdarbu - Jāņa Strazda un Oskara Maizīša kompozīciju "Jaungada dziesma".

"Jaungada dziesma" bija grupas "Latte" pirmais oriģinālskaņdarbs - līdz šim klausītājiem tika piedāvātas Liepiņa dziesmu "Mazā", "Sievietes, ņemiet, lūk mana sirds" un "Mīļā magonīt" kaverversijas, kā arī Konsuellas Velaskes hīta "Bessame Mucho" versija latviešu valodā - dziesma "Meitenei".

Pagājušā gada laikā grupai ir bijusi aktīva koncertdarbība - puiši snieguši vairāk nekā 100 koncertus.

Tomēr tagad grupa paziņo, ka pārtrauc savu koncertdarbību, kā iemeslu minot "atrunāto vienošanos neizpildīšanu no producenta Jura Millera puses, kur neviens no solītajiem punktiem, kas ir tieši saistīti ar producenta darba pienākumiem, netika izpildīts pilnībā". Producenta dēļ esot cietis grupas sniegums, mūziķiem arī ir iebildumi, kā viņi pozicionēti mūzikas tirgū.

Komentāri (78)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu