"Ar dziesmu par dzīvi" būs intervija ar Enniju Lenoksu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Raidījums Radio SWH ēterā izskanēs piektdien, 5. septembrī, plkst. 18.00 ar atkārtojumu sestdien, 6. septembrī plkst. 11.00. Pēc raidījuma ar interviju būs iespējams iepazīties arī TVNET Notikumu sadaļā. Arī turpmāk Radio SWH intervijas ar mūziķiem būs iespējams noklausīties un izlasīt TVNET.

Astoņus gadus pēc panākumiem bagātā soloalbuma "Medusa" izdošanas Enija Lenoksa ierakstījusi jaunu albumu "Bare". Daudzviet mūzikas kritiķi jau paguvuši prognozēt to kā vienu no gada kaislīgākajiem albumiem. Albuma ieraksts veikts Londonā, un tāpat kā iepriekšējos Lenoksas soloalbumus arī šo producējis Stīvs Lipsons. Viņš gaidāmo albumu raksturojis kā patiesi profesionālu un šobrīd vislabāko Lenoksas ierakstu. Enijas Lenoksas iepriekšējie soloalbumi "Diva" un "Medusa" pasaulē pārdoti vairāk nekā 12 miljonos eksemplāru un saņēmuši vairākas prestižas balvas, tostarp "Grammy" un "Billboard Century Award" pagājušā gada decembrī. Enijas Lenoksas pēdējais "Eurythmics" albums "Peace" tika izdots pirms trim gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu