Sācies "Muzikālās bankas 2005" fināla balsojums (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sācies Latvijas Radio 2 raidījuma "Muzikālā banka" dziesmu aptaujas fināla balsojums, lai noskaidrotu latviešu popmūzikas un rokmūzikas dziesmu aptaujas vērtīgāko dziesmu.

Šis ir sestais "Muzikālās bankas" aptaujas gads, un šogad balsojumā piedalās 47 dziesmas, kurām šo iespēju ir devuši Latvijas Radio 2 klausītāji, visu gadu aktīvi balsojot.

Balsojumā piedalās gada populārākās dziesmas, kas katru mēnesi ir ierindojušās raidījuma aptaujas topa pirmajā desmitniekā.

Šis gads bijis īpaši ražīgs jaunajiem izpildītājiem, kas finālā izvirzīto dziesmu klāstā ieņem ievērojamu vietu.

Balsojums notiek līdz 31. decembrim. Klausītāji savas simpātijas var izteikt, sūtot anketas, balsot, izmantojot speciālos tālruņu numurus, sūtot īsziņas, kā arī balsojot internetā.

Veiksmīgākās 15 dziesmas, kuras iekļūs dziesmu aptaujas augšgalā, piedalīsies lielajā aptaujas noslēguma koncertā Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola hallē 21. janvārī, un to organizēs "Izklaides producentu apvienība 7".

Jau zināms, ka fināla šovā dziesmas skanēs stīgu orķestra pavadījumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu